Händer mycket!

Händer mycket nu i Djurgården fotboll  Folk sparkas! folk hotas, nya manager osv!
Det är i motvånd dom riktiga fansen står där! ALLTID OAVSETT DJURGÅRDEN!

43
Skönt att han lämnar, dock väldigt tråkigt att det hot måste vara en del av det!

Djurgårdens sportchef Stefan Alvén väljer att lämna sina uppdrag i Djurgården Fotboll med omedelbar verkan efter att ha mottagit ett skrivet brev med direkta hot mot Stefan själv, men även mot hans familj.

Brevskrivaren, med signaturen ”RÄTTVISAN DFG”, menar att Stefan ska avgå från sin tjänst på Djurgården innan matchen mot Halmstad, annars hotas både han själv och hans familj av repressalier. Brevet mottogs efter att Djurgården i går offentliggjorde förändringar inom den sportsliga organisationen.

Händelsen är polisanmäld. Bland de anställda inom Djurgården Fotboll råder en mycket stor bedrövelse över det inträffade. Vi kan aldrig acceptera att någon utsätts för personliga hot på grund av sitt engagemang för föreningen. Vi hoppas därför att den pågående polisutredningen kommer att mynna ut i att den eller de som är ansvariga för brevet kan ställas till svars för sina handlingar.

1 poäng på 6 omgångar på lördag ångest/ödesmatch mot Halmstad!

Djurgården vill värva - för 50 miljoner kronor Djurgårdens plan: Åtta till tio nya spelare ska in Backas upp av H&M-miljardären Karl-Johan Persson. "Har planer". 

Nye Pehrsson ska göra Djurgården bäst i Norden "Det är visionen" Stor intervju med Djurgårdens nye manager Magnus Pehrsson.

Nu Kör vi, nu vänder vi på det här och gör det till en bra säsong, mot ljusare tider!


Kommentarer
Postat av: felicia

sv: naw tack ska du ha du! :') komplimanger glädjer alltid

2011-05-04 @ 14:45:08
URL: http://feliciaaulen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0